Treure aigua d'un pàrquing subterrani

La setmana passada vam fer diverses sortides a les comarques de Girona. Hem actuat per treure aigua d'un pàrquing subterrani a Calonge i per treure aigua d'un pàrquing subterrani a Palamós. Ja ho sabeu si ens necessiteu tenim servei 24 hores de desembussos Girona. Només cal que truqueu al 972 249 295.

Desembús aigüera, rentaplats, pica cuina a Riudellots de la Selva

Aquesta setmana hem estat al municipi de Riudellots de la Selva. Hem pogut solucionar un problema per desembussar una aiguera i una banyera. També hem aprofitat per buidar una fossa sèptica. Ja ho sabeu si ens necessiteu tenim servei 24 hores de desembussos Girona. Només cal que truqueu al 972 249 295.

Desembussos a Santa Cristina d’Aro

Aquesta setmana hem estat al municipi de Santa Cristina d’Aro per solucionar diversos problemes. Hem pogut desembussar amb èxit una canonada d’una comunitat de propietaris i hem buidat una fossa sèptica. Ja ho sabeu si ens necessiteu tenim servei 24 hores de desembussos Girona. Només cal que truqueu al 972 249 295.

Desembussos a Llagostera, Cassà, Quart, Girona i Banyoles

Aquesta setmana hem estat treballant a Llagostera, Cassà, Quart, Girona i Banyoles. A Llagostera hem fet una actuació per desembussar i netejar canonades i clavagueres del municipi. A Cassà de la Selva ens han trucat per un desembús en un lavabo. A Quart per fer el buidatge d'una fossa sèptica i a Girona i Banyoles per varis desembussos a urbanitzacions. 

On llenceu les tovalloletes del bany?

Aquesta setmana al programa Espai Terra de TV3 han explicat que passa si llencem tovalloletes al WC. A part de poder provocar embussos a les canonades té un fort impacte en medi ambient. Mira aquest vídeo